Slide background

O nama

NS AGRO TRADE d.o.o. je tvrtka osnovana 1994. godine. Tijekom 30 godina uspješnog poslovanja, postali smo vaš pouzdani partner za vrtnu opremu, biljke i savjetovanje o uzgoju. Uz višegodišnje iskustvo i strast prema biljkama i vrtlarenju, naš tim stručnjaka posvećen je pružanju vrhunske usluge i podrške svakom kupcu. Bilo da ste iskusni vrtlar ili tek započinjete svoje putovanje u svijet biljaka, tu smo da vam pružimo sve potrebne alate, znanje i inspiraciju.

Od standardne ponude peradi, stočne hrane, hrane i opreme za kućne ljubimce, sjemenja i sadnog materijala, do raznih vrsta sadnica, cvijeća, hortikulture, vaza, gnojiva, vinskog programa, mreža, alata, opreme za zalijevanje, betonskih opločnika, fasadnih obloga i ukrasnog kamena. Također, nudimo cjelokupni asortiman poljoprivredne ljekarne. Naš stručni tim agronoma je tu kako bi vam pružio savjete i podršku u odabiru najboljih proizvoda za vaše potrebe.

U našoj ponudi možete pronaći i vrhunske STIHL  proizvode, uz koje pružamo i servis motornih i električnih uređaja.

Nudimo Vam različite pogodnosti kao što su dostava kupljene robe, razne vrste plaćanja, akcijski popusti te dodatni popusti za naše vjerne kupce. Naše ljubazno i educirano prodajno osoblje stoji Vam na raspolaganju za sve upite i savjete.

Naša misija je pružiti svakom kupcu najveću vrijednost kroz prepoznatljivu kvalitetu proizvoda, vrhunsku uslugu i zadovoljstvo kupnje te mogućnost kupovine svih potrebnih proizvoda i usluga za dom, vrt i uređenje okućnice na jednom mjestu. Naša misija je jednostavna, ali duboko ukorijenjena u ljubavi prema prirodi i želji da podijelimo tu strast sa svima koji dijele istu ljubav prema vrtlarenju.

Kroz naš vrtni centar, nastojimo inspirirati, educirati i opremiti ljude s alatima i znanjem potrebnim za stvaranje prekrasnih vrtova, balkona i zelenih prostora te ih potaknuti da uživaju u ljepoti prirode.

NS Agro Trade d.o.o. – Vrtni centar Viškovo, vaš je partner u stvaranju ljepote i harmonije vrta i okućnice. Posjetite nas danas i dopustite nam da zajedno stvorimo vaš vrt iz snova.

Vrtni centar Viškovo – Uvijek uz Vas…

Kontakt informacije

KONTAKT

Tel: +385/51/256-626
Tel: +385/51/256-900
E-mail: info@vrtnicentar.hr

Radno vrijeme:
Pon. – pet: 8.00 – 20.00 sati
Subota: 8.00 – 14.00 sati
Nedjeljom i blagdanom: zatvoreno

Radno vrijeme Caffe bara:
Pon. – pet. 6.45 – 20.30 sati
Subota: 6.45 – 14.15 sati
Nedjeljom i blagdanom: zatvoreno