Slide background

O nama

NS AGRO TRADE d.o.o. je tvrtka osnovana 1994. godine. Tijekom 20 godina uspješnog poslovanja, tvrtka je prešla put od male trgovine s troje zaposlenih do suvremenog specijaliziranog vrtnog centra.

Osim naše standardne ponude peradi, stočne hrane, hrane i opreme za kućne ljubimce, sjemenja i sadnog materijala, svih vrsta sadnica, cvijeća, hortikulture, vaza, gnojiva, vinskog programa, mreža, alata, opreme za zalijevanje, betonskih opločnika, fasadnih obloga i ukrasnog kamena, tu je i cjelokupni asortiman poljoprivredne ljekarne. U ponudi je i kompletan asortiman Stihl i Bosch proizvoda, uz koji se nalazi i servis motornih i električnih uređaja. Svoje kosilice, pile, trimere i ostale uređaje, možete s povjerenjem donijeti u naš servis.

Nudimo stručne savjete agronoma, a naše ljubazno i educirano prodajno osoblje stoji Vam na raspolagaju za sve upite.

U sklopu vrtnog centra nalazi se i caffe bar ”Bonsai”, gdje se na lijepo uređenoj terasi uz umjetno jezero i dašak zelenila, možete opustiti nakon obavljene kupovine.

Nudimo Vam dostavu kupljene robe, razne vrste plaćanja, akcijske popuste, popuste za naše vjerne kupce, usluge stručnog savjetovanja… posjetite nas i prepoznajte kao mjesto kvalitetne i ugodne kupnje.

Naša misija je pružiti svakom kupcu najveću vrijednost kroz prepoznatljivu kvalitetu proizvoda, vrhunsku uslugu i zadovoljstvo kupnje te mogućnost kupovine svih potrebnih proizvoda i usluga za dom, vrt i uređenje okućnice na jednom mjestu.

U cilju nam je postati najveći rasadnik i vrtni centar na području Istre, Primorja i Gorske Hrvatske koji će biti standard i mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja.

Kontakt informacije

KONTAKT

Tel: +385/51/256-626
Tel: +385/51/256-900
E-mail: info@vrtnicentar.hr

Radno vrijeme:
Pon. – pet: 8.00 – 20.00 sati
Subota: 8.00 – 14.00 sati
Nedjeljom i blagdanom: zatvoreno

Radno vrijeme Caffe bara:
Pon. – pet. 6.45 – 20.30 sati
Subota: 6.45 – 14.15 sati
Nedjeljom i blagdanom: zatvoreno